vyradenie vozidla z evidencie čestné prehlásenie Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

srovnávací reklama obchodní zákoník Rozumím
mail переднее продырявленное вещество (substantia perforata anterior) [email protected]

večeri boje naranče lyrics výpis z registra trestov na počkanie trnava  

bubnová sekačka bdr 583 vario Žiadne produkty

jak zlepšit výskok volejbal močan prehlad v nosečnosti 0,00 € nápady na vánoční dárky pro přítele Poštovnétop-listy
veľké mestá na slovensku 0,00 € pression artérielle moyenne Spolu

miernik cęgowy fluke 325 čo sú to zásoby v účtovníctve prihlásenie na úrad práce tlačivo

hr
Konfigurátor
poradnik pozytywnego myślenia cda lektor pl
předpřítomný čas prostý a průběhový cvičení Kde sa nachádzate: exemple de problématique pour les notions en anglaismatematika príklady pre 7.ročník miasteczko wilanów restauracja włoska

Ochrana osobných údajov

skrzynia biegów golf 4 1.9 tdi 90km

I. Obsah a účel dokumentu

nesedí rozvaha a výsledovka 1. V tomto dokumente sú obsiahnuté informácie týkajúce sa ochrany osobných údajov poskytnutých návštevníkmi webových stránok odvážnym šťastie praje latinsky, našimi klientmi a záujemcami o naše služby a produkty.

nejteplejší oblast v čr 2. Účelom tohto dokumentu je zoznámiť Vás (subjekty údajov) s vašimi právami a poskytnúť zrozumiteľné informácie o tom, ako bude s osobnými údajmi naložené.

okreslenie z wysokość 3. Vážime si Vašu dôveru, s ktorou nám svoje osobné údaje poskytujete, a preto už teraz postupujeme pri spracovaní osobných údajov nie len podľa zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov., ale narábanie s osobnými údajmi prispôsobujeme aj zákonu č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, ktorý reflektuje straty a nálezy bratislavy, t. j. obecnému nariadeniu o ochrane osobných údajov, ktoré vstúpia do platnosti 25.5.2018 a je všeobecne známe pod skratkou GDPR. Kliknutím na číslo nariadenia v predchádzajúcej vete sa dostane priamo na text tohto predpisu a nájdete tam aj presné znenia právnych ustanovení, na ktoré v tomto texte nižšie odkazujeme.

hry o život skúška ohňom film download 4. Obsah, ktorý na Vás v tomto dokumente čaká:

ľahké recepty pre začiatočníkov voščilo možu za abrahama I.  dohoda o pracovní činnosti nárok na dovolenou Obsah a účel dokumentu
ministerstvo dopravy výstavby a regionálneho rozvoja voľné pracovné miesta II. prihlásenie nového vozidla do evidencie Správca osobných údajov – kto sme a ako nás môžete kontaktovať?
florbalové bránky cena III. plyšový medvěd 100 cm pompo Aké osobné údaje spracovávame a ako ich získavame?
bochník sýra cena IV. miguelañez reyes magos K akým účelom osobné údaje spracovávame, po akú dobu a čo nás k tomu oprávňuje?
podkłady kolejowe w ogrodzie opinie V.spletna trgovina za male živali maribor Sprístupnenie osobných údajov iným osobám
signification prénom marie laure VI. postelné prádlo sabinov Informácie o Vašich právach v oblasti ochrany osobných údajov
btooom capitulo 1 sub español segunda temporada Ďalšie dôležité informácie pre uplatnenie Vašich práv

výnos dlouhodobých státních dluhopisů __________________________________________________________________________

whisky jack daniels honey melhor preço  

II. Správca osobných údajov – kto sme a ako nás môžete kontaktovať?

transformátor bez bratislava Pema Šamorín s.r.o.
IČO: 45374236
so sídlom Pomlejská 106/A
Šamorín.

detektívne služby liptovský mikuláš Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trnava, oddiel: Sro, vložka 25043/T (ďalej len „Správca“)

podmienky hypotéka pre mladých kontaktný e-mail: červené pečky územní plán
kontaktný telefon: +421 903 379 417
naše webové stránky: gerry rafferty wikipédia

vzorový email v angličtině  

III. Aké osobné údaje spracovávame a ako ich získavame?

zväzok ľanu krížovky Spracovávame údaje, ktoré nám sami poskytnete. V konkrétnych prípadoch môže ísť hlavne o poskytnutie údajov vyplnením niektorého z formulárov na webových stránkach, uvedením údajov do zriadeného užívateľského účtu na našom webe, v súvislosti s realizáciou objednávky na internetovom obchode (t. j. v súvislosti s dodaním tovaru), pri osobnom kontakte, telefonicky, písomne, mailom alebo inými komunikačnými prostriedkami (sms správy, správy v aplikáciách typu zopim chat, FB messenger).

tipy na vánoční dárky pro babičku Spracovávame aj údaje, ktoré sami zverejníte na internete a hlavne na sociálnych sieťach (napr. Facebook a  Instagram).

kváskový chlieb cena Pokiaľ pre spracovanie niektorých osobných údajov pre konkrétne účely spracovania musíme mať Váš súhlas, potom tiež údaje k danému účelu spracovávame len s Vaším súhlasom.

nemocnice české budějovice kožní oddělení Údaje nám poskytujete zásadne dobrovoľne, len v niektorých prípadoch by sme Vám bez poskytnutia údajov neboli schopní dodať objednaný tovar (napr. pokiaľ ho máme zasielať na konkrétnu adresu a tú by ste neuviedli), na to vás vždy predom upozorníme. Povinne nám údaje poskytujete len v prípadoch, kedy tak priamo ukladá zákon.

braček Osobné údaje môžu spadať do kategórie „bežných osobných údajov“ alebo môže ísť o zvláštne kategórie údajov, t. j. citlivé údaje, kedy pre ich spracovanie právne predpisy stanovujú prísnejšie podmienky.

kamery internetowe nad morzem kołobrzeg dopravná situácia na cestách mapa A. Bežné osobné údaje, ktoré spracovávame:

szalagos leguán tartása Meno, priezvisko, titul, adresa, telefónne číslo, e-mail, IP adresu, cookies, informácie o objednanom tovare a službách, informácie o tom, aký tovar ste si od nás kúpili, kedy ste si objednaný tovar u nás kúpili, akého dopravcu ste si k doručení tovaru zvolili, informácie o tom, aké služby sme Vám poskytli, pohlavie.

obchodní zákoník vrácení peněz prepadám v škole B. Zvláštne kategórie osobných údajov („citlivé“ osobné údaje), ktoré spracovávame:

zvedavá slniečka Nespracovávame žiadne zvláštne kategórie osobných údajov.

víťazstvo lásky telenovela archiv príplatok k príspevku pri narodení dieťaťa tlačivo  

IV. K akým účelom osobné údaje spracovávame, po akú dobu a čo nás k tomu oprávňuje?príkazový riadok ping

metropolitná univerzita v prahe stoletý stařík který vylezl z okna a zmizel kniha ke stažení A. Spracovanie osobných údajov za účelom uzatvorenia zmluvy a plnenia zmluvných povinností

tajemná minulost film Aby sme s Vami mohli uzavrieť zmluvu a dodať vám Vami objednaný tovar a viesť aj s tým súvisiacu komunikáciu s Vami, spracovávame tieto bežné osobné údaje:

výpočet stran rovnoramenného trojúhelníku Meno, priezvisko, titul, adresa , telefónne číslo, e-mail, cookies, informácie o objednanom tovare a službách, informácie o tom, aký tovar ste si od nás kúpili, kedy ste si objednaný tovar u nás kúpili, akého dopravcu ste si k doručeniu tovaru zvolili, informácie o tom, aké služby sme vám poskytli.

umývačka riadu planeo Právnym titulom (oprávnením) pre spracovávanie týchto údajov je priamo plnenie zmluvných povinností zo zmluvy uzatvorenej medzi nami. Pritom nemusí ísť vyložene o zmluvu uzatvorenú v klasickej tlačenej podobe, vlastnoručne podpísanej. Môže ísť napr. aj o zmluvu uzatvorenú ústne, po telefóne alebo vyplnením a odoslaním objednávkového formuláru na webových stránkach a naším potvrdením takej objednávky.

avoir bon appétit en anglais K tomuto účelu osobné údaje spracovávame po dobu trvania zmluvného vzťahu medzi nami. Po skončení zmluvného vzťahu sú potom niektoré údaje uchovávané pre účely plnenia právnych povinností alebo pre účely oprávneného záujmu, ako sa dočítate v nasledujúcich častiach tohoto dokumentu.  

bosoráctvo a čierna mágia cvrček domácí délka života B. Spracovanie osobných údajov pre splnenie povinností z účtovných, daňových a ďalších právnych predpisov

почему можно забеременеть при месячных Aby sme docielili povinnostiam vyplývajúcich z platných právnych predpisov, hlavne v oblasti účtovníctva, daňového práva a archivovania spracovávame tieto údaje:

najlepšie online stavkovanie Meno, priezvisko, titul, adresa,  telefónne číslo, e-mail, informácie o objednanom tovare a službách, informácie o tom, aký tovar ste si od nás kúpili, kedy ste si objednaný tovar u nás kúpili, akého dopravcu ste si k doručeniu tovaru zvolili, informácie o tom, aké služby sme vám poskytli.

záznamová média wiki Doba, po ktorú sú údaje spracovávané, je stanovená priamo príslušnými právnymi predpismi, ktoré nám povinnosť ich spracovanie ukladajú.

výpočet odstupného kalkulačka 2014 12 apoštoli C. Spracovanie osobných údajov pre účely oprávnených záujmov našich alebo tretej osobyako otočiť pdf

sezónne práce v zahraničí Oprávnený záujem môže pokrývať celú radu situácií. Preto Vás informujeme o oprávnených záujmoch, pre ktoré osobné údaje spracovávame:

  • obchodná akadémia poprad zoznam žiakov Oprávneným záujmom je villa george studios 3* отзывы ochrana a preukázanie našich práv a právnych nárokov, hlavne z uzatvorených zmlúv alebo spôsobenej ujmy. Pre tieto účely spracovávame osobné údaje po dobu 4 rokov po ukončení zmluvnej spolupráce alebo nášho posledného kontaktu, pokiaľ k uzatvoreniu zmluvy nedošlo. Táto lehota je stanovená vzhľadom k premlčacím lehotám nárokov so zohľadnením toho, že sa o prípadnom u súdu uplatnenom nároku nemusíme dozvedieť hneď v okamihu jeho uplatnenia druhou stranou. Pre tieto účely sú uchovávané údaje zo zmlúv a našej vzájomnej komunikácie.

  • mr bean caricatura en español Oprávneným záujmom je ďalej turistkarta göteborg pdf priamy marketing. Pre zasielanie obchodných informácií budeme spracovávať tieto osobné údaje našich klientov: Meno, priezvisko, titul, adresa, telefónne číslo, e-mail, cookies, informácie o objednanom tovare a službách, informácie o tom, aký tovar ste si od nás kúpili, kedy ste si objednaný tovar u nás kúpili, akého dopravcu ste si k doručeniu tovaru zvolili, informácie o tom, aké služby sme vám poskytli, pohlavie. Zasielanie obchodných informácií na Váš mail môžete vždy jednoduchým spôsobom ukončiť kliknutím na odkaz v maily uvedený. Pokiaľ by sme pre zaslanie našej ponuky alebo informáciách o novinkách používali klasickou tlačenou formu alebo telefónnym hovorom alebo niektorou z komunikačných aplikácií typu skype, messenger, aj tu budeme rešpektovať, pokiaľ nám dáte vedieť, že si ďalší kontakt neprajete.

  • mudr sedláková hrob Aby sme Vám mohli ponúkať produkty a služby na mieru a zasielať Vám len také ponuky a informácie, ktoré Vás nebudú zbytočne zahlcovať a budú pre Vás naopak prínosné, máme našu databázu kontaktov a osobných údajov členenú do viacerých zoznamov. Pokiaľ si napríklad prejete zasielanie informácií o našich novinkách, automaticky sa váš e-mailový kontakt zaradí do databázy „zasielánie noviniek“.

podkład loreal infallible moje holka se mnou nechce spát D. Spracovanie osobných údajov na základe vášho súhlasu

odvolání proti rozsudku o zvýšení výživného vzor Pokiaľ nám poskytnete svoj súhlas, budeme spracovávať Vaše osobné údaje k zasielaniu ponuky našich produktov. Váš súhlas budeme k tomuto spracovaniu potrebovať v prípade, že nie ste našim klientom. Pred tým, než nám Váš súhlas poskytnete, budeme Vás informovať o tom, akých údajov a k akému konkrétnemu účelu spracovania sa bude súhlas vzťahovať. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať. Pokiaľ však niektoré Vaše osobné údaje spracovávame aj na základe iného právneho titulu (viď pod písmenami A až C vyššie), budeme pre tieto účely osobné údaje spracovávať aj po odvolaní Vášho súhlasu, pretože k takým konkrétnym účelom súhlas nutný nie je.

azbestoza rak płuc  

V. Sprístupnenie osobných údajov iným osobám

povinnosť archivácie daňových dokladov So zaistením niektorých našich zmluvných alebo zákonných povinností nám pomáhajú ďalšie osoby, ktoré sú v pozícii spracovateľov. Hlavne sa jedná o spolupracujúce IT firmy a marketingové firmy a firmy dopravcov tovaru. So spracovateľmi máme uzatvorené písomné zmluvy, v ktorých je dojednané plnenie povinností v oblasti ochrany osobných údajov, aby Vaše údaje zostali v bezpečí. Aktuálny zoznam spracovateľov nájdete tu:

úloha špeciálneho pedagóga v detskom domove  

začaly se mi sekat hry Tomáš Pavlík
Kazimíra Rudého 3809/95
767 01 Kroměříž
Česká republika
IČ: 71857061

jak nejlépe změřit rychlost internetu Michal Kvarda
Valentova 1732
14900 Praha 11
IČ: 71380451

wiatrówka diana 34 cena Dotcompixel s.r.o.
Kamenice 27
294 04 Dolní Bousov
Česká republika
IČ: 04196643

večernje novosti srbija naslovna WEDOS Internet, a.s.
Masarykova 1230
373 41 Hluboká nad Vltavou
Česká republika
IČ: 28115708

jednoduché účesy na ples pro dlouhé vlasy návod drualas s.r.o.
Strážkovická 276, 
Dolní Počernice, 190 12 Praha 9 
IČ: 059 89 621 
DIČ: CZ 059 89 621

vytápění skleníku tepelným čerpadlem Direct Parcel Distribution SK s. r. o.
Technická 7
Bratislava, 82104
IČ: 35834498
DIČ: 2021648739
IČ DPH: SK2021648739

kurzovní lístek čsob DHL Parcel Slovensko spol. s r. o.
Na pántoch 18
Bratislava, 83106
IČ: 47927682
DIČ: 2024147400
IČ DPH: SK2024147400

hasičská vzájemná pojišťovna zkušenosti BALIN ACCOUTING s. r. o.
Krajná 11/20
Dunajská Lužná, 90042
IČ: 46884980
DIČ: 2023643215
IČ DPH: SK2023643215

ukrižovanie ježiša krista Osobné údaje budú sprístupnené aj príslušným správnym orgánom, pokiaľ nám takú povinnosť ukladá zákon (t. j. hlavne v prípade prevádzania kontroly, pri ktorej je daný orgán oprávnený predloženie osobných údajov vyžadovať). 

základy šoférovania  

VI. Informácie o ďalších Vašich právach v oblasti ochrany osobných údajov

havarijné poistenie motorky ako uzavrieť zmluvu s diablom A. Právo na prístup k osobným údajom

urážka na cti trestný čin Ide o právo na potvrdenie, či spracovávame Vaše osobné údaje a pokiaľ áno, tak na prístup k týmto údajom a informáciám o ich spracovaní.

zariadenia sociálnych služieb piešťany predaj rodinný dom martin podháj B. Právo na opravu osobných údajov

adresat wiersza który skrzywdziłeś Ide o právo na to, aby sme bez zbytočného odkladu opravili nepresné osobné údaje, ktoré sa vás týkajú. S prihliadnutím k účelom spracovania máte právo na doplnenie neúplných osobných údajov, a to aj poskytnutím dodatočného prehlásenia (v ktorom uvediete údaje úplné).

změna času braní antikoncepce výpočet výšky pravouhlého trojúhelníku C. Právo na vymazanie osobných údajov (právo „byť zabudnutý“)

přestavby rodinných domů V prípadoch stanovených zákonom alebo GDPR máte právo požadovať, aby sme bez zbytočného odkladu vymazali vaše osobné údaje (v GDPR sú dôvody uvedené v čl. 17, vrátane uvedenia výnimiek, kedy sa vymazanie neprevedie).

najlacnejšie televízore štúdium psychológie banská bystrica D. Právo na obmedzenie spracovania

čo znižuje chuť na alkohol V prípadoch stanovených v čl. 18 GDPR máte právo požadovať, aby sme obmedzili spracovanie Vašich osobných údajov.

3d vianočná hviezda z papiera video doba obratu zásob k nákladom vzorec E. Právo na prenesiteľnosť údajov

matematika testy 3 rocnik zš Za podmienok stanovených v čl. 20 GDPR máte právo získať svoje osobné údaje a predať ich inému správcovi. Ak je to technicky možné, máte právo požadovať priamo predanie inému správcovi.

résumé star wars 4 izle 1080p posmrtný život existuje long F. Právo vzniesť námietku

zápis z porady šablona V prípadoch, kedy osobné údaje spracovávame pre účely oprávnených záujmov, máte právo vzniesť námietku proti takému spracovaniu a potom naďalej nebudeme údaje spracovávať, pokiaľ náš oprávnený záujem nebude prevažovať nad Vašimi záujmami alebo právami a slobodami. Pokiaľ je oprávneným záujmom priamy marketing, potom má vznesenie námietky vždy za následok ukončenie ďalšieho spracovania pre účely priameho marketingu.

oznámenie o poistnej udalosti kooperativa šťastný nový rok 2014 pravopis G. Právo podať sťažnosť u dozorného úradu

záznam o prevádzke vozidla nákladnej dopravy download Pokiaľ sa domnievate, že dochádza k porušovaniu Vašich práv v oblasti ochrany osobných údajov, máte právo podať sťažnosť k Úradu na ochranu osobných údajov. Bližšie informácie o úrade aj ochrane osobných údajov nájdete priamo na stránkach úradu palačinke s skuto in banano

spartle væg  

VII. Ďalšie dôležité informácie pre uplatnenie Vašich práv

frázové slovesá s get V prípade, že budete mať ďalšie dotazy k spracovaniu Vašich osobných údajov u nás, môžete nás kontaktovať na e-maily ruskí hokejisti odišli z ľadu Správou na tento mail alebo zaslaním písomného požiadavku na našu adresu uvedenú v úvodnej časti tohto dokumentu, môžete tiež priamo uplatniť vaše práva, o ktorých píšeme v článku VI. Len si dovoľujeme upozorniť, že pre účely overenia toho, že požiadavka je uplatnená skutočne priamo Vami, Vás môžeme potom ešte kontaktovať a totožnosť a požiadavka si primeraným spôsobom overiť. To isté platí aj pre prípadnú telefonickú a obdobnú komunikáciu.

rizikové chování ve škole Aktuálne znenie tohto dokumentu nájdete vždy na stránkach dovoz obědů praha 6

příručka pro publicitu op lzz Toto znenie je platné od 29. 5. 2018.